Dessert

Citron Possets

Citron Possets

Denne citrondessert er på kun tre ingredienser. Hurtig at lave og med en dejlig frisk smag. Pynt evt. med hindbær.
Italiensk dessert

Italiensk citronostecreme med hindbær

Denne dessert er let at lave. Denne opskrift er så hurtig at lave og har en dejlig frisk smag fra lemon curden og hindbærrene.
Amarena kirsebær is

Amarena kirsebær is

Denne is er så lækker med smagen fra denne italienske kirsebærsauce. Perfekt at bruge som dessert her til julefrokosten.
Bærtiramisu

Bærtiramisu

Denne skønne bærtiramisu er en dejlig sommerdessert. Og her kan børnene være med, da der ikke er alkohol i.
Cheesecake citron

Cheesecake med citron

Denne cheesecake med citron, er en skøn kage at servere som dessert. Cremefraiche giver kagen lidt mere syrlighed og den kan laves dagen før.
Mangois

Mangois med kokosmælk

Denne mangois med kokosmælk kræver meget få ingredienser. Og så er den ikke fyldt med raffineret sukker, som gør den noget sundere.
Spansk appelsindessert

Spansk appelsindessert

Denne spanske appelsindessert er nem at lave og er et perfekt punktum efter middagen. Let og ikke alt for sød, gør at der altid er plads til dessert.
Skovbærtærte med knas

Skovbærtærter med knas

Disse fine skovbærtærter med knas er en smuk dessert til nytårsaften, eller når aftenen skal sluttes af med noget ekstra godt.
Solbæris

Solbæris

Denne solbæris er sprængfyldt med smag. Den er frisk og cremet og det perfekte punktum efter en god middag.
Rabarbergrød med vaniljecreme

Rabarbergrød med vaniljecreme

Denne fine rabarbergrød med vaniljecreme, er en skøn dessert. Den kan laves i god tid, så man ikke skal stresse, når gæsterne er der.
Æbleskiver4

Æbleskiver

Æbleskiver er tit en juleting, men som barn fik vi det til aftensmad. De er gode at have i fryseren, så er de nemme at varme til gæster.
Blenderkage1

Blenderkage

Denne kage tager ikke lang tid at lave, men smagen er helt i top. Nem hvis tiden til den store dessert er knap.
Lavakage

Flydende chokoladekage

Denne dessert er nem at lave, da den kan laves i god tid og først skal bages, lige før servering. Det perfekte punktum for middagen.
Rosen sorbet

Rosen sorbet

Skøn, let parfumeret rosen sorbet. Brug den som mundfrisker mellem retter, eller server den sammen med en skøn chokoladekage.
Gin Hass dessert

Gin Hass dessert

Prøv denne smukke og meget smagfulde dessert, næste gang du skal have gæster du vil kræse lidt for. God blanding af sødt og surt.
Vegansk saltkaramel budding

Vegansk saltkaramel budding

Selv om denne dessert er vegansk, så går man absolut ikke på kompromis. Smagen har en dejlig let saltkarmelsmag og er ikke alt for sød.
Pecan Pie

Pecan Pie

Denne amerikanske Pecan Pie høre til når amerikanerne holder Thanksgiving. Masser af smag fra nødder og med en skønt karamelfyld.
Jordbærkage

Nem jordbærkage

Jeg er vild med jordbær og denne kage er så nem at lave og skal ikke engang bages. Desserter der laves dagen før, er også et hit hjemme hos mig.
Klassiske flødeboller

Klassiske flødeboller

Prøv at lave dine egne flødeboller, det er nemmere end det ser ud. Men pas på! Det kan godt blive vanedannende.
Græskardessert

Cambodiansk græskardessert

Vi er begyndt at bruge græskar i det salte køkken, men med græskarrets naturlige søde, er det også godt at bruge til desserter.
passionsmousse

Passionsmousse med marengs

Denne dessert ser flot ud og smager dejligt syrligt og friskt af passionsfrugt. Et skønt punktum efter en god middag.
koral

Koraller til pynt

Koreller til pynt er nemme og hurtige at lave. Lav dem i forskellige farver og pynt dine desserter med disse flotte koraller.

Citron Marengstærte

Denne tærte vækker altid glæde. Det syrlige indhold, sammen med det søde marengs på toppen er en fantastisk kombination. Flot dessert til enhver lejlighed.
Citronfromage

Citronfromage

Nogle gange er det bare de gode gamle klassikere som citronfromage, der vækker begejstring. Fuld af smag og nem at lave. Kan laves dagen før.
Karamelkagen

Nem karamelkage

Nem kage som kan laves selvom man ikke har ret meget tid. Perfekt fødselsdagskage eller hvis du inviterer gæster i sidste øjeblik.

Roulade

Denne klassiske hindbærroulade bliver gjort mere festlig med en jordbærmousse og friske bær.
PannaCotta

Panna cotta med hyldeblomstgelé

Panna cotta gør alle glade. Desserten stammer fra Italien og navnet betyder kogt fløde, og det er lige hvad det er. Fløde kogt med vanilje, sukker og stivnet med husblas.
Svensk Mandeltærte

Svensk mandelkage

Lige siden jeg arbejdede i Sallings delikatesse hvor vi solgte denne svenske mandelkage, har jeg haft lyst til selv at prøve at lave den. Nu har jeg fundet en opskrift, hvor jeg synes smagen rammer ret godt med den købte jeg var så vild med. Den minder lidt om den man kan købe i frysedisken
Read more
Russisk Honninkage1

Russisk honningkage

Denne flotte showstopper af en kage, kaldes en Russisk honningkage. Den tager lidt tid at lave, men er ikke svær at gå igang med. Smager fantastisk.
Banoffee Pie

Banoffee Pie

En lidt anden måde at lave banoffee pie på. Kagen er med friske bananer, men ved at karamellisere dem først, giver det en meget mere intens banansmag.
Gateau Marcel

Gateau Marcel

Denne chokoladekage har vi alle hørt om og mange har sikkert smagt den. Jeg håber den kommer så tæt på den originale opskrift som muligt. God er den.
Pecan pie ostekage

Pecan pie ostekage

Denne bagte ostekage med et fyld af karamelmasse med pecannødder og smag af whiskey er en super dessert til de kolde vinterdage.
Brownie

Brownie

Denne brownie er af den slags der er lidt seje i konsistensen og er lidt som lækker konfekt. Brug den gerne som dessert med vaniljeis.

Jyske Bank ostelagkage.

Ostelagkagen er en dejlig nem dessert, da den skal laves dagen før. Giver masser af tid til at hygge med gæsterne. Her er brugt en hjemmelavet syltetøj.
Stikkelsbærgrød

Stikkelsbærgrød

Denne grød er syrlig og sød på samme tid. Skøn som dessertgrød eller til trifli. Kan sagtens bruges som toppings til yoghurt.
Lun jordbærdessert1

Lun jordbærdessert

Denne lune jordbærdessert er en skøn måde at servere de dejlige danske jordbær vi har om sommeren. Når man har lyst til andet end jordbær med fløde.

Rabarberdrøm

Rabarber er fantastisk. Jeg kombinerede dem med ingefærkiks og chokoladeganache.
Amerikansk apple pie

Amerikansk Apple Pie

Jeg elsker frugt tærter og de amerikanske pies er så lækre. Frugter og tærtedej er som skabt til hinanden og du kan lave dem med næsten alt slags frugt.

Blommesnitter

Denne kage eller morgenmadsbar er nem at gå til og god at lave hvis man har nogle frugter der skal bruges. Jeg brugte blommer, men masser af forskellig frugt kan bruges.

Gammeldags æblekage

Æblekage med rasp er en skøn dessert og så er det en god måde at bruge de æbler der ikke er så sprøde længere.

Hjemmelavet is

Ja, så har jeg været igang med at lave is. Da jeg ikke har en ismaskine er jeg vild med denne basisopskrift på is og så laver jeg forskelligt fyld. Denne gang skiftede jeg den kondenserede mælk ud med en med chokoladesmag. Det gav en dejlig mild smag af chokolade til isen. Hvis man vil
Read more

Hvid choko/hindbær cheesecake

Dette er simpelthen en af de bedste cheescakes jeg har smagt. Den hvide chokolade med hindbær er jo skabt for hinanden. Og en bund af Oreos, mmm...

Cookie dough is

En af mine favorit is er cookie dough is, men Ben & Jerry isen kan godt være lidt dyr, så måtte på nettet for at finde en god opskrift jeg kunne lave selv, som kan stille min lyst når den dukker op.

Koldskåls cheesecake

Denne cheesecake smager fuldstændig som en omgang koldskål og den er lækker på en varm sommerdag.

Himmerigskagen

Denne kage kaldes himmerigskagen, og det er der en grundt til. Smelter næsten i din mund, let og luftig kage, og smagen får englene til at synge.

Rabarberkoldskål

Er der noget bedre en koldskål en varm sommerdag. Det er i hvert fald en af mine favorit sommerretter.

Kokos-citron tærte

Nem tærte der hurtigt kan blandes sammen og bages, så tærten kun skal pyntes inden servering.

Sunde havregrynspandekager

Disse havregrynspandekager er sunde og nemme at gå til, og så er det ofte ingredienser man lige har stående hjemme.

Chokolade chia budding

Prøv denne dessert næste gang du vil have noget lækkert. Denne dessert kan spises med god samvittighed.

Hvid chokolademousse

Let og lækker hvid chokolademousse med lakrids og hindbær. Denne er ikke for tung, da der er iblandet creme fraiche.

Ris a la mande cheesecake

Lækker cheesecake a la ris a la mande. En anden måde at slutte julemiddagen af på, men ikke en mindre god afslutning. Er et godt valg hvis man ikke er til den traditionelle Ris a la mande.

Citron cheesecake med Lemon curd fyld

Syrlige kager er noget af det bedste jeg ved. Så da jeg så denne citron cheesecake med et fyld af lemon curd, skulle den bare prøves. Er en rigtig lækker kage og dine gæster bliver begejstrede når de ser dens hemmelighed.

Cheesecake med hindbær og lakrids

Denne cheesekage er en sikker vinder når man skal have gæster. Hindbær sammen med lakrids er en rigtig god kombination. Og så er den slet ikke så svær at lave.

Lakrids-citronmousse med hindbær

Jeg ved ikke noget bedre en at slutte en god middag af med en skøn dessert. Lige nu er alt med lakrids jo hot, så kombineret med mine elskede citroner, måtte denne opskrift prøves.

Søndagspandekager

Dette er den opskrift på pandekager jeg er vokset op med. En af de bedste opskrifter jeg har prøvet, så det er bare med at komme igang med at bage pandekager.

Hyldeblomst/myntesorbet.

Sorbet er en af mine favoritis. Jeg laver altid selv hyldeblomstsaft om sommeren og der er plantet mynte i haven, så det var et nemt valg hvilken en der skulle laves denne gang.

Sunde amerikanske pandekager

Da vi forleden fik lyst til pandekager, ville jeg finde på et sundere alternativ til de originale amerikanske pandekager. Disse er et godt alternativ.

Trefarvet Cheesecake

Skøn cheesecake i regnbue-isens farver. Den tager lidt tid at lave, men er også det hele værd. Lav den i en stor form eller flere små.

Vafler

Denne opskrift på vafler er en jeg har fundet i frk. Jensens kogebog. Er nemme og lækre.

Amerikanske pandekager

Når min mand og jeg skal hygge os i weekenderne, kan det ske at jeg laver amerikanske pandekager eller vafler. Så her får I mine to favoritopskrifer på amerikanske pandekager og vafler. Pandekagerne er en amerikansk opskrift, så der bruges cups som mål. Jeg har dog ikke omregnet denne, da jeg har brugt en kop som målebæger.