Snacks

Croque monsieur

Croque Monsieur

Disse Croque Monsieur er en skøn sandwich at lave som en lun frokost, når man får gæster. Server sammen med en grøn salat.
Juleskum

Juleskum

Her er opskriften på dine egne juleskum. Lækre at have på julebordet og med den gode smag fra jordbær og vanilje.
Vandmelon magarita

Vandmelon magarita

Denne vandmelon magarita er dejlig frisk og smager skønt på en varm sommerdag. Nyd den i godt selskab, sammen med venner eller familie.
Tun og kartoffel deller

Tun og kartoffeldeller

Disse tun og kartoffeldeller er meget nemme at gå til og så smager de dejligt. Brug dem som noget lunt til en omgang tapas.
Cheddarskåle med avokadomos

Cheddarskåle med avokadocreme

Disse fine cheddarskåle med avocadocreme er rigtig gode til enhver fest, så lav rigeligt, der bliver spist flere en man lige tror.
Æggeruller

Æggeruller

Disse æggeruller er skønne at lave til en brunch eller en frokost. Men det bedste er de er gode kolde, så er perfekte til madpakken.
Abrikos- og ingefærbar

Abrikos- og ingefærbar

Disse abrikos- og ingefærbarer er skønne og en sund måde lige at stille den lille sult. Skønne at bruge som en lille gave eller spise selv.
Saltmandler

Saltmandler

Disse saltmandler er perfekte at bruge som værtindegave eller i en gavekurv. De kan også bare nydes sammen med en kold øl.
Karamelliseret kokos flager

Karamelliseret kokos flager

Disse skønne kokos flager bliver super sprøde og lækre af at blive karamelliseret i ovnen. Brug dem som drys i din mysli.
Grønsags samosas

Rispapirs samosas

Sjov og god måde at bruge rispapir på. Disse samosas er gode til en tapas eller som en snack til en øl på terrassen
Rafaello kugler

Rafaello kugler

Hvis man som mig er vild med kokos og gerne vil have lidt forskellig konfekt på julebordet, så er disse skønne og nemme at lave.
Kandiseret ananas

Kandiseret ananas

Disse dejlige kandiseret ananasstykker er et skønt stykke konfekt her i julen. Kan sagtens spises hele året. God at give som en lille gave.
Fudge

Engelsk fudge

Dejlig gylden fudge med en blød og let grynet konsistens, lige som en god fudge skal være. Smagt til med vanilje og havsalt.
Havregrynskugler

Maries fantastiske havregrynskugler

Prøv disse fantastiske havregrynskugler. Det at du tager og skifter noget af smørret ud med crunchy peanutbutter, giver disse en skøn smag.
Pizzasnegle

Pizzasnegle

Disse pizzasnegle er nemme at bage og smager godt. Kom det fyld i du er vild med. Frys ned og tag dem op du skal bruge til f.eks. madpakken.

Marengs

Disse marengs lavet af en italiensk marengsmasse er flotte og blanke. Tager lidt ekstra tid, men er ikke svært og er det hele værd.
Chilimandler

Chilimandler

Disse chilimandler er dejligt krydrede og er super at bruge som en lækker snack, hakke og komme på din råkostsalat eller som sprødt toppings på diverse retter. Jeg lavede disse som del af en gavekurv og de vækkede begejstring. De blev allerede brugt samme dag som crunch på forretten, hvilket var et hit. Hvis mandler
Read more
Salkaramel trøffelstykker

Saltkaramel trøffelkugler

Disse saltkaramel trøffelkugler er meget vanedannende, så lav en portion, giv lidt væk i værtindegave og hav en god undskyldning for at spise resten.
Skumfiduser

Skumfiduser med hindbær

Disse bløde skumfiduser med hindbær er en lækker lille konfekt her i juletiden. Hjemmelavet juleskum, men her ved du hvad der er i, så man kan give det til børnene med lidt bedre samvittighed.
Rocky Road

Rocky Road

Rigtig skøn julekonfekt, men er nu også et lækkert stykke chokolade hele året. Nemt at lave sammen med børn og slikmunde. Fyldt med alt det du kan lide.
Lakridsmandler

Lakridsmandler

Disse lakridsmandler er en dejlig snack og er god at give som gave. Hvis man dog ikke har spist dem alle selv først. Hurtige at lave,med få ingredienser.
Knækbrødsbidder

Knækbrøds bidder

Disse lækre hjemmelavede knækbrødsbidder er super til et koldt glas øl eller som hygge til filmaftenen. Er også rigtig gode i madpakken.
Solbærsyltetøj

Solbærsyltetøj

Sommerens solbær giver glæde i denne skønne solbærsyltetøj. Dejlig at give som værtindegave eller spise oven på ostemaden.

Varme majs med chili

Denne ret med majs er et skønt tilbehør til grillkødet, eller som en varm dip til nachos når du får gæster. Hurtig at tilberede og kan laves i god tid før den skal serveres.

Blommesnitter

Denne kage eller morgenmadsbar er nem at gå til og god at lave hvis man har nogle frugter der skal bruges. Jeg brugte blommer, men masser af forskellig frugt kan bruges.

Havregrynssmoothie

Jeg ser jo på masser af opskrifter på nettet og en dag faldt jeg over denne havregrynssmoothie. Jeg havde tænkt jeg gerne ville have en lidt sundere morgenmad og så er det hurtigt at lave, da det kun skal blendes og derefter drikkes.

Müslibar

Nem ligge snack, når den lille sult melder sig. Disse er lavet med IMO som gør dem meget sundere.

Pølsehorn

Skønne pølsehorn der er lækre at servere til børnefødselsdagen eller tage med i madpakken.

Lakridsmarengs

Jeg har en sød tand, og da jeg skulle bruge æggeblommer i en opskrift, stod jeg tilbage med æggehviderne. Så straks besluttede jeg mig for at bage marengs. Nu er det jo in med at komme lakrids i alt, så derfor blev det til lakridsmarengs.

Chokolade power kugler

Disse kugler er super lækre og også en sund snack, hvis man har brug for lidt energi. Dejlige at have med på tur.

Sesam eller hørfrøsnacks

Da der nogle gange skal tænkes i lidt sundere baner, fandt jeg denne opskrift på nogle hørfrøsnacks. De er super nemme og man skal kun bruge to ingredienser. Hørfrø og banan.

Bløde Lakridskarameller

Jeg elsker karameller, så da der skulle laves julekonfekt, var det en af de ting der skulle laves. Lakrids er in lige nu, så valget faldt på disse lakridskarameller fra bladet Mad & venner.

Nem fudge med nødder

Julen står også i konfektens tegn, og da det altid er marcipan der bliver lavet, besluttede jeg mig for noget andet. Jeg fandt denne opskrift på youtube. Virkelig nem og super lækkert.