Om mig

Hanne laver tapas

Velkommen.

Jeg er glad for du er faldet over hannemad.dk
Jeg er Hanne og er fra årgang ‘77.

Jeg har taget en uddannelse som delikatesseassistent en gang tilbage i 90’erne, men i dag foregår madlavning mest hjemme i mit eget køkken.

Lige siden jeg var helt ung har min største interesse været mad og kager, og der går ikke mange minutter inde i en samtale, før jeg får smidt noget ind om mad.

Mine venner og familie kan godt blive lidt irriteret ind i mellem, da jeg som regel har en fotografisk hukommelse om hvad der er blevet serveret hos dem, mange år tilbage. Plus jeg også altid får spurgt om det nu er hjemmelavet. 😉

Jeg startede en blog om mad tilbage i juli 2012 der havde det fine navn hannetoft.dk, men nu synes jeg det er var på tide med en opdatering af bloggen.

Nyt navn blev til hannemad.dk og jeg har nu valgt at anvende det smarte system WordPress.

Denne blog kommer til at indeholde alt hvad jeg lige synes er spændende (nok mest om kager, elsker kager! 🙂 ) – og har du en god opskrift, så skriv meget gerne – elsker at afprøve nye opskrifter!

Mine billeder er nok ikke helt så flotte som på mange andre madblogs, men det er fordi den mad der bliver lavet også bliver spist. Så billeder bliver taget lige inden servering og derfor ikke altid med det bedste lys.

Da min mand og jeg også bruger meget tid på at rejse, vil I også kunne følge med i det, og sikkert med opskrifter fra de forskellige steder vi besøger. Du kan læse mere om vores rejseoplevelser på www.travelingdanes.com


Jeg håber I vil følge med på bloggen og få inspiration til selv at gå i køkkenet.

Du er altid velkommen til at sende mig en mail eller skrive en kommentar til de forskellige opskrifter.

 


Visse links på bloggen er affiliate-links, hvilket betyder at jeg får en lille kommission, når du som læser evt. køber varen via linket. Dette hjælper mig med at betale driftsomkostninger for bloggen. Det er kun, hvis du ender med at købe varen, at jeg får en lille gevinst ud af det (og det er virksomheden der betaler mig – så det medfører ikke ekstra omkostninger for dig) – Jeg anvender naturligvis kun affiliate-links på de produkter jeg har prøvet og selv synes rigtig godt om.