Forretter

Cremet hvidkålssuppe

Cremet hvidkålssuppe

Skøn suppe når du har en rest hvidkål du står og skal have brugt. En fyldig og cremet suppe. God til forret eller hovedret.
Salat med laks og radise

Salat med laks og radiser

Disse salatbåde med laks og syltede radiser er lækre som en appetizer eller som en lille forret. Er også rigtig gode at lave som del af en buffet.
Squashsalat med burrata

Squashsalat med burrata

Denne skønne salat med grillede squash og burrata er så lækker. Og en god måde at bruge squash på. Brug den som forret eller som tilbehør.
Bagte tarteletter

Bagte tarteletter

Disse skønne bagte tarteletter er skønne som en nem frokost. De er også gode at tage med på picnic eller i madpakken.
Kartoffelsuppe med chorizo

Kartoffel/grønkålssuppe med chorizo

Skøn efterårssuppe med en lækker smag. Hurtig at lave og fyldt med gode ingredienser. Server den som hverdagsmad eller brug som forret.
Bagt græskar med burrata

Bagt græskar med burrata

Dette er en virkelig dejlig ret, med skønne efterårsgræskar. Brug den som en nem forret eller som et skønt tilbehør.
Cæsar salat

Cæsar salat

Der har altid været én salat der har stået over dem alle, og det er en cæsar salat. Det er nok ikke den sundeste salat, men en af de bedste.
Skinkemousse

Bettys skinkemousse

Let og lækker skinkemousse. Godt alternativ til dem der ikke er til fisk. En hurtig klassiker som altid er et hit når den kommer på bordet.
Naoum Mii Sour, Risnudelsalat

Naoum Mii Sour, risnudelsalat med skaldyr

Denne risnudelsalat med skaldyr er skøn som en forret eller en let hovedret. Hvis du ikke er til blæksprutte, kan du bare bruge flere rejer.
Aubergine med tigerrejer

Aubergine med tigerrejer

Denne forret kommer fra Kampot i Cambodia. Nem og lækker med masser af smag fra peber. Brug en god kvalitetspeber, gerne fra byen Kampot.

Fransk løgsuppe

Denne suppe er nem at lave og koster ikke det store. Tager dog noget tid, da løgene skal bruge 1 time til at karamellisere, så suppen får den rigtige smag.
EggBenedict

Egg Benedict

Denne skønne morgenmadsret er slet ikke så svær og tidskrævende som man kunne frygte. Lækker ret der også kan bruges som en forret.
Broccolisuppe

Broccolisuppe

Jeg er bare så vild med broccoli og denne suppe er en virkelig lækker måde at få broccoli på. I denne ret er jeg sikker på selv børnene er med på at spise broccoli. Jeg bruger den gerne som en forret, men den er fyldig nok til at kunne bruges som en hovedret. Jeg er
Read more
Salat med Roquefort

Salat med roquefort, appelsin og valnødder

Denne salat har en dejlig balance mellem de søde, syrlige og bitter smage, og så er den dejlig nem at lave. Jeg har brugt den som en forret og jeg har også brugt den som tilbehør til kødretter. Jeg valgte at bruge Danablu i stedet for roquefort, da det var nemmer at få fat i.
Read more
Svamperisotto

Svamperisotto med rosenkål

Hvem er ikke vild med risotto, og denne udgave er en rigtig efterårsret med svame og rosenkål. Giv den en chance, rosenkålen passer godt til den cremede risotto.
Pasta i svampesovs

Pasta i svampesovs

Denne pastaret med svampe er en lækker ret med masser af smag fra svampe. Brug den som en nem forret eller en let hovedret.

Bettys høns i asparges tærte.

Dette er en god måde at lave lidt om på Tarteletter med høns i asparges. Og så er fyldet dejlig nemt at lave. Alle elsker høns i asparges og så gemmer denne tærte på dette lækre fyld.

Pasta Alfredo med Tigerrejer

Nem ret der ingen tid tager, så skøn til når man får gæster, og ikke vil stå flere timer i køkkenet.

Ristet blomkålssuppe med lagret cheddar

Smagfuld og spændene suppe til de kolde vinterdage. Cremet og lækker blomkålssuppe med sprøde bacontern.

Græskarsuppe med ingefær

Denne suppe er dejlig fyldig og varmer godt på kolde vinterdage. Jeg er så glad for suppe og i mit univers findes der mange forskellige udgaver. Det er den bedste græskarsuppe jeg har smagt og så er den nem at gå til. Og græskar hører jo efteråret til.

Peberfrugtsuppe med chorizopølse

Nu hvor de varme dage forlængst er væk, er der ikke noget bedre end at få en god varm suppe. Denne her er virkelig lækker og så er den nem at lave. Jeg har altid en tendens til at købe poser med røde snackpeber, og så spiser jeg en og resten ligger i køleskabet og bliver bløde. Så kommer denne suppe på bane. Er også en rigtig flot suppe at servere til forret hvis man får gæster.

Porresuppe

Er der noget bedre end at sidde med en varm skål suppe, når efteråret kommer med gråt vejr og regn. Det synes jeg ikke. Dette er en af mine favoritopskrifter. En skøn porresuppe som er nem at lave på en travl dag.

Nystegt sandart med mildt tilbehør

Fisk skulle være så sundt, og denne ret er meget velsmagende. Og så er den nem at lave. Tilbehøret kan laves i forvejen, dog skal fisken serveres direkte fra panden. Jeg brugte denne ret som en forret, men hvis man ønsker det kan der serveres små kogte kartofler til og så er det en dejlig hovedret

Kammuslinger og Chorizo

Dette er en super nem ret og ser lækkert ud. Er alletiders at bruge retten til en fin middag. Dog er det ikke en ret jeg vil lave til for mange af gangen, da den skal serveres hurtigt efter tilberedning.

Rødtunge med mozzarella/bacon

Dejlig nem og lidt rustik fiskeret. Rigtig god dem dem der først lige er begyndt med at spise fisk, denne ret er der nemlig ingen ben i.

Citron Risotto

Jeg er en stor fan af risotto. Det er en ret der får dig til at føle dig godt tilpas. Dette er en af mine favoritter, da den fede ost får et friskt pift af den syrlige citron.

Bønnesalat med parmaskinke

Da jeg ind i mellem vil leve sundere med masser af gode sunde retter, køber jeg gerne tørrede bønner, som så ligger i skabet, længe, og jeg bruger så de hurtige fra dåse. Så nu skulle jeg igang med at tømme ud i skabet og kom på denne ret.

Jordskokkesuppe med dampet torsk

Nu kører vi ikke med den traditionelle nytårstorsk, men hvis man gerne vil have det lidt med ind i nytårsmenuen, så er denne suppe et godt alternativ.