Hverdagsting

Bryllupskage

Bryllupskage

Bryllupskagen til min venindes bryllup. Nerver og nervøsitet for om jeg kunne finde ud af at lave kagen, og om det ville lykkes, blandet med glæden ved at bage den.

Turen går til Asien

Min mand og jeg er taget på en længere rejse til asien. Så den sidste tid er gået med at planlægge denne tur og få styr på alt inden afrejse. Dog kommer der snart nye opskrifter, da jeg har nogle liggenede der venter på at blive skrevet ind.

Superfoods fra Bodylab

Jeg er blevet kontaktet af Bodylab der gerne ville have jeg testede nogle af deres produkter fra deres serie Superfoods, og så skrive min ærlige mening

Bryllupskage/cupcakes

Da min mand og jeg skulle til min mands kusines bryllup, havde de spurgt om jeg ville stå for kagen. De ønskede cupcakes og en enkelt kage til at skære i som traditionen byder. Jeg var glad for de havde tiltro til at jeg kunne levere det de ønskede sig. Det var første gang jeg skulle prøve at lave en bryllupskage.

Bagagerumsmarked

Da min mand og jeg er begyndt at rydde lidt op i alle de ting vi har fået samlet sammen, besluttede jeg mig for at prøve at sælge det til bagagerumsmarked i Dall. Jeg tog afsted med en veninde og det var en super hyggelig dag. Kræmmergenet blev flittigt brugt. Fik også solgt en masse. Det bliver ikke sidste gang jeg vil prøve kræfter med det.

Thailand

Jeg er jeg kommet hjem fra en skøn ferie i Thailand. Vi var afsted i fire uger, og man når at se en masse, men dog slet ikke nok. Så er klart et sted hvor jeg gerne tager tilbage til.

Dubai

Min mand og jeg har været på en skøn tur til Dubai. Det er et sted der sagtens kan anbefales. Vejret er godt og folkene er flinke. Håber jeg igen en anden gang får mulighed for at besøge Dubai.

We love the 90’s party

Så har manden, nogle gode venner og jeg selv været til 90’er fest i Aalborg. Og sikke en fest. Er øm i hele kroppen efter at have hoppet til noget af det fedeste 90’er musik. Haddaway, Hit’n Hide, Daze, Barcode brothers, Snap, Culture Beat og Dr. Bombay. Kan klart anbefale sådan en fest en anden gang.

Brunholmgård Høstmarked

Efter en dejlig brunch sammen med manden i Hadsund, besluttede vi os for at tage et smuttur til høstmarked på Brunholmgård. Her får man det bedste økologiske kød og gønsager. Var skønt at se grise, køer og høns boltre sig som sådanne dyr bør. Kan klart anbefale en tur dertil.

Tøseshoppetur 🙂

Er lige kommet hjem efter en rigtig dejlig dag, sammen med en veninde og hendes to søde piger. Vi har brugt de sidste 6 timer på at shoppe løs i City Syd, Aalborg. Det blev til nogle skønne bluser i efterårets farver, og et par bukser, så nu kan efteråret bare komme.

Så er min blog online!

Så har jeg fået min blog online, med hjælp fra min dejlige mand, der har fået den til at se ud som jeg gerne ville.