Citron Possets

Citron Possets
Citron Possets

Jeg er glad for at bruge citroner, og nu mens jeg er i Spanien, hvor min veninde har et citrontræ, så skal der laves nogle retter, hvor citron bruges.

Jeg har længe kigget på opskrifter på denne engelske citrondessert, Lemon possets. Og nu skulle det prøves. Det er nok den nemmeste dessert jeg længe har lavet og den smager så godt.

Prøv den næste gang du skal have gæster, og gerne vil spare noget tid på at stå i køkkenet.

Citron Possets 6 stk.:

  • 600ml fløde
  • 200 g rørsukker
  • skal af 3 citroner
  • 75 ml citronsaft
  • hindbær og mynte til pynt

Start med at komme fløde og rørsukker i en gryde. Sæt det over ved middel varme og rør i blandingen indtil sukkeret er helt opløst.

Når sukkeret er opløst, øges varmen lidt for at bringe blandingen op at simre. Lad det småboble i cirka et minut. Sluk for varmen og rør citronskallen og saften i.

Fordel citron-flødeblandingen i individuelle skåle. Lad dem køle af til stuetemperatur.

Når de er afkølet, dæk dem med husholdningsfilm(det skal ikke ned og røre cremen). Stil dem i køleskabet til afkøling i mindst 3 timer, eller natten over.

Efter afkølingstiden er dine citron possets klar til at blive serveret. De skal have en cremet, fast tekstur, der er perfekt til at spise med ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *