Hjemmelavet sennep

Hjemmelavet sennep
Hjemmelavet sennep

Det er ikke fordi man ikke kan købe rigtig gode sennepper, men der er altså noget over at lave sin egen.

Jeg havde også fået købt en bøtte sennepspulver, selvom det viste sig, jeg havde en i skabet, og selvom det er godt at bruge i lidt forskellige ting, har jeg ikke helt brug for så meget. Så skulle denne sennep laves.

Var rigtig god, men var også lidt stærk. Tænker dog man kan tilføje mere honning, hvis man vil have den til at være mere som fransk sennep.

Sennep 1 glas:

  • 4 spsk. sennepspulver
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. vand
  • ¼ tsk. gurkemeje
  • ¼ tsk. salt
  • 1 tsk. honning

Kom alle ingredienserne i en skål og rør godt til alle klumper er rørt ud.

Kom skålen i køleskabet i 1-2 dage, til senneppen er tyknet.

Efter den tid, smag på senneppen og tilføj mere honning hvis du ønsker det.

Hvis senneppen er for tynd, tilsæt mere sennepspulver eller hvis den er for tyk, tilsæt mere vand.

Hæld senneppen i et glas og brug den evt. som gave.

Denne sennep er i den stærke ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *