Bryllupskage

Bryllupskage
Bryllupskage

En af mine bedste veninder spurgte om jeg ville lave bryllupskagen til deres bryllup. Jeg sagde straks ja, selvom at det ikke er noget jeg har prøvet kræfter med før.

Lavede for nogle år tilbage bryllups cupcakes til min mands kusines bryllup, og det var lige da jeg var gået igang med at lave kager, cupcakes m.m.

Nu havde jeg mere erfaring, men da jeg skulle til at planlægge, blev jeg alligevel noget nervøs for om jeg ville kunne lave en kage, som bruden og gommen kunne være tilfredse med. Og hvad nu hvis det ikke lykkes, den faldt sammen eller alle mulige uheld jeg kunne komme i tanke om, rumsterede rundt i mit hoved.

Bryllupskage4

Mere en en gang fortrød jeg at jeg havde sagt ja. Lige indtil at jeg gik igang med at lave kagen. Så var lysten der og jeg nød at samle kagen, overtrække den med marcipan og pynte med det pynt jeg havde lavet. Der blev brugt mange timer efter arbejde og jeg havde været så heldig at låne et stort køkken, så jeg havde plads nok.

Bryllupskage3

Kagen blev lavet af en chokoladekage og så blev den lagt sammen med mousse. Da jeg ikke har så meget erfaring og jeg var nervøs for om det ville lykkes, brugte jeg Dr. Oetker kage mousse med jordbærsmag. Der blev lagt et lag af hindbærsyltetøj sammen med moussen, for at give mere smag.

Bryllupskage2

Jeg var selv ret glad for det endelige resultat og selvom det gav masser af nervøsitet og jeg nok ikke helt troede på mig selv, var det en rigtig sjov opgave at lave. Brudeparret var rigtig glade og jeg fik rigtig meget ros af dem og gæsterne. Nok til at jeg sikkert godt vil prøve kræfter med så stor en kage igen.

Bryllupskage1

2 comments

  1. Hej Hanne. Det er virkelig blevet nogle fine og meget romantiske kager du har lavet her. Jeg forstår godt, at brudeparret var glade for dem 🙂
    Mange kagehilsner
    Jette

    1. Tusind tak Jette. Jeg blev også selv meget glad for hvordan de kom til at se ud, selvom jeg ikke lige havde så stor erfaring. Og brudeparret var super glade, hvilket jo er det vigtigste. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *