Superfoods fra Bodylab

SuperfoodsBodylab

Jeg er blevet kontaktet af BODYLAB der gerne ville have jeg testede nogle af deres produkter fra deres serie Superfoods, og så skrive min ærlige mening om produkterne.

Det kunne være spændende at give det et forsøg og har derfor valgt nogle produkter der kan bruges i diverse desserter og bagning, da det jo er der min største interesse ligger.

Vil helt sikkert prøve at lave noget der er lidt sundere end hvad jeg normalt laver, nu jeg har disse produkter, der er jo ingen grund til at fylde dem med alt muligt (fløde, sukker, smør). Og så må vi se om det ender med at blive et godt alternativ til det jeg normalt ville lave og spise.

De produkter jeg valgte er:

Ind til videre har jeg fået prøvet Zero drops, Proteinella og mandelmelet.

Jeg er allerede blevet meget glad for Zero drops, da de er super til at søde med i diverse desserter, kommer helt sikkert til at skulle prøve de andre smage af også, da den med vanilje er alletiders. Kan helt sikkert finde noget at bruge de andre smage til.

Proteinellaen er et fint alternativ hvis man vil undgå sukker. Og det har en rigtig god smag af nødder. Dog er det ikke noget vi spiser så meget af herhjemme, så tror nu de gange vi får lyst til en mad med “Nutella” vi vil vælge en almindelig. Smagen er bare lidt bedre.

Mandelmelet er virkelig et godt produkt. Jeg har brugt det til at lave macarons og sesamkiks. I det søde køkken er det perfekt. Kiksene blev også gode, dog er det nok lidt en vanesag med den lidt sødere smag fra mandlerne, end hvis der blev brugt alm. mel. Til gengæld er de jo et rigtig godt alternativ til dem der har glutenallergi.

Jeg har tænkt mig at lave müslibarer med IMO’en og en brownie med kokosmelet. Tror jeg bliver lige så glad for at bruge kokosmelet som mandelmelet.

Müslibarer er jo en god måde at få stillet den lille lækkersult, men mange har rigtig meget sukker i, og så er de jo pludselig ikke så sunde mere. Der håber jeg IMO’en kan gå ind og erstatte noget af al det sukker der kommes i, og dermed gøre det til en sundere snack.

Der vil løbene komme opskrifter hvor jeg bruger de podukter jeg har fået fra BODYLAB

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *