Chili – lime dressing

Chili og lime dressing
Chili-Lime dressing

Jeg lavede mig en salat med grønkål og rejer og ledte efter en opskrift på en dressing der ville være perfekt til salaten.

Faldt over denne opskrift, har dog ændret den en smule, da der skulle en chili hvidløgs sauce i, og sådan en havde jeg ikke lige stående. Jeg havde dog et glas crispy chili olie stående, en gave jeg havde fået af nogle gode venner, som jeg tænkte kunne bruges i stedet for, og så bare tilsætte et fed hvidløg selv.

Det var en god beslutning. Denne dressing smagte virkelig godt, og jeg har brugt den siden til mange andre retter.

Og denne crispy chili olie er også fantastisk til at komme på dine nudel retter, omelet, ja kun fantasien sætter grænser. Jeg har fundet et link på olien, men jeg er sikker på de har den i din lokale asiatiske butik.

Chili – lime dressing:

  • 60 ml oliven olie
  • 3 spsk. limesaft
  • 1 spsk. revet frisk ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. Crispy chili olie
  • 2 tsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber

Kom alle ingredienserne i en lille blender og kør det, til det er finblendet.

Smag det evt. til med mere salt, peber og limesaft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *