Bananpandekager med kun 2 ingredienser

Banan pandekager
Banan pandekager

Jeg er tit i en situation, når vi er ude og rejse, at jeg ikke har mulighed for at have en masse ingredienser i min Airbnb. Så er denne opskrift på bananpandekager et hit. Banan og æg er nemt at købe og koster ikke alverden. Og så gør det jo ikke noget at man kan få pandekager til morgenmad, men ikke behøver at få alt for dårlig samvittighed over hvor usundt det er. Disse er også gode hvis du ikke kan tåle gluten.

Disse pandekager har en lidt anden konsistens, end hvis der havde været mel i. Men jeg har ikke hørt nogle klage endnu, når jeg har serveret dem til morgenmad. 😉

Hvis du ikke har en blender, kan du sagtens bruge en gaffel eller piskeris. Bare prøv at gøre dejen så glat som mulig.

Bananpandekager 12 stk.:

  • 2 bananer, godt modne
  • 2 æg
  • Lidt smør eller olie til stegning

Blend bananer og æg sammen med en stavblender til en ensartet masse.

Kom lidt fedtstof på en pande og varm op til middel varme.

Kom 2 spsk. dej på den varme pande. Jeg kan få plads til 4 stk. på min pande. Når dejen bobler op og begynder at se bagt ud, vender du pandekagen og bager den på den anden side. De kan godt være lidt svære at vende, så gør det forsigtigt. Jeg brugte to paletter til at få dem vendt.

Servér bananpandekagerne med lidt græsk yoghurt, kandiserede kokosflager og frisk frugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *