Bagt gnocchi med svinekød.

Ovnbagt gnocchi1
Ovnbagt gnocchi

Når hverdagen er lidt travl, så kan jeg godt lide de retter, hvor det hele kan laves i en gryde, eller pande.

Denne ret med gnocchi er fuld af smag og meget nem at lave, da gnocchi ikke skal tilberedes ret længe, før de er færdige.

Server retten med godt brød til og en let salat.

Bagt gnocchi med svinekød 4 personer:

  • 1 pk. bacon i tern
  • 300 gram hakket svinekød blandet med italiensk krydderiblanding
  • 100 gram cherrytomater skåret i kvarte
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • ½ tsk. chililflager
  • 1 glas marinara sauce af 680 ml.
  • 1 tsk. sukker
  • salt og peber
  • 500 gram gnocchi
  • 120 gram mozzarella
  • 200 gram revet ost
  • Frisk persille til pynt

Bland den hakkede svinefars med italiensk krydderiblanding.

En stor pande med høj kant (der kan sættes i ovnen), sættes over på medium varme. Kom bacontern på panden og steg dem til er brune og sprøde.

Kom cherrytomater ned til baconen, kom salt og peber ved og steg til tomaterne er blevet bløde, ca. 3 minutter.

Kom det hakkede, krydret svinekød på panden og steg indtil det er brunet af og gennemstegt.

Tilsæt hakket hvidløg og steg det med indtil det begynder at dufte og så tilsætter du marinara sauce, sukker og chililflager og rør godt rundt til det hele er godt blandet.

Smag til om der er brug for mere salt og peber.

Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

Kom de ukogte gnocchi i sovsen og lad dem simre i sovsen indtil ovnen når den rette temperatur.

Kom stykker af mozzarellaen over gnocchien og sæt panden i ovnen og bag i 10 minutter.

Fjern forsigtigt panden fra ovnen og drys den revne ost ud over gnocchien. Kom panden tilbage i ovnen og lad det bage indtil osten er smeltet og blevet gylden.

Fjern fra ovnen og pynt evt. med persille.

Server noget godt brød til eller en salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *