Køleskabsgrød

Køleskabsgrød
Køleskabsgrød

Denne morgenmad er blevet et hit alle steder. Mulighederne er nemlig mange, med hvilke smage man kan lide at komme i sin køleskabsgrød.

Jeg er glad for blåbær og peanutbutter, så denne opskrift blev den jeg prøvede af først.

Jeg har dog siden skiftet de friske blåbær ud med en pose med frosne bær, f.eks. skovbær, blåbær og hindbær. Når jeg kommer sådan en pose i, så lader jeg den tø op, og kommer bær og saft i grøden.

For at grøden ikke skal blive for lind, kommer jeg kun 200 ml af mælk i. Så mulighederne er mange.

Dette er en nem morgenmad der giver en god mæthed længe. Prøv den af og kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge af smage.

Køleskabsgrød 2 portioner:

  • 170 g græsk yoghurt eller skyr naturel
  • 250 ml mandelmælk eller anden slags mælk
  • 100 g havregryn
  • 1 spsk. chiafrø
  • friske blåbær
  • blåbærsyltetøj
  • peanutbutter

Kom yoghurt og mælk sammen og pisk med et piskeris.

Tilsæt havregryn og chiafrø.

Rør det rund, sammen med friske blåbær.

Sæt låg på skålen og stil det på køl til næste dag.

Portionen giver 2 omgange. Tag noget af grøde og kom derefter lidt blåbærsyltetøj og et par klatter peanutbutter ovenpå. Slut af med endnu el lag grød. Pynt med friske blåbær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *