For mange år siden blev jeg inviteret op til min veninde Rikke for at spise.
Hun lavede en virkelig lækker tærte med laks, og så denne vindruesalsa.
Den er så nem at lave og den smager virkelig godt. Ved ikke hvorfor jeg har været så længe om at dele opskriften med jer. Men her får I den.
Den er super til mange ting, især mad der ligger i den lidt fede ende, eller er kraftigt smagene.
Jeg serverede den sammen med oksemørbrad, pommes Anna og rødvinssauce, og der passede den rigtig godt ind.
Vindruesalsa 4 personer:
- 500 g grønne vindruer, kernefri
- 1 skalotteløg, fint hakket
- En håndfuld bredbladet persille, fint hakket
- 1 tsk rød balsamico
- 1-2 tsk olivenolie
- Salt og peber
Vindruerne skylles og skæres i halve.
Løget hakkes meget fint.
Persille hakkes fint.
Bland vindruer, løg og persille sammen med olivenolie og balsamico i en skål. Smag til med salt og peber
Sæt vindruesalsaen på køl indtil den skal serveres.
Så let kan det gøres.