Disse julesmåkager er nemme at lave og så er de så fine med chokoladekransen med krymmel.
Hvis du har god tid, så kan du lave en royal icing og få dem til at se ud som julekranse med røde blomster på. Vil jeg prøve næste gang.
Disse småkager er meget lette i konsistensen, smelter næsten på tungen. Derfor er det lækkert med krymmel, da det giver lidt knas til småkagerne.
Julesmåkager 32 stk.:
- 240 g hvedemel
- 50 g flormelis
- 175 g smør, blødt
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. vaniljeessens
- 32 chokoladekranse med krymmel
I en skål kommes mel, flormelis, smør, vaniljeessens og vand.
Dejen æltes nu sammen, indtil du har en blød og ensartet dej.
Del dejen i 32 stykker og tril dem til kugler.
Placer en chokoladekrans ovenpå hver kugle og tryk chokoladekransen fast på kuglen, så du har nogle flade kager, der er lidt større end chokoladekransene.
Bag julesmåkagerne ved 180 grader, varmluft, midt i ovnen i 12 minutter, til de er let gyldne.
Lad dem køle af på en rist, før du kommer dem i en lufttæt beholder.