Ooey-gooey cookies med chokolade

Ooey-gooey cookies
Ooey-gooey cookies

Chokoladecookies er en klassiker af en grund. De er perfekt chewy, chokoladeagtige, ooey-gooey, og rammer plet, når du har en sød tand. De er et must-have på regnfulde dage, men alligevel er der intet bedre end et iskoldt glas mælk med friske hjemmelavede cookies om sommeren. Disse cookies er store, bløde, seje og simpelthen nogen af de bedste.

Jeg kan godt lide at lave disse cookies ved at bruge en kombination af chokoladechips og valnødder (som er valgfri). Disse chokoladecookies er så bløde, fugtige og vanedannende. Plus, der er ingen sjove ingredienser, ingen nedkøling osv. Bare en simpel, ligetil, fantastisk lækker, dejagtig, men stadig færdigbagt, chokoladecookie, der bliver perfekt hver eneste gang!

Ooey-gooey cookies med chokolade 18 stk.:

  • 160 g mel
  • 3 spsk. majsmel
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 120 g koldt smør
  • 90 g sukker
  • 60 g brun farin
  • 1 æg
  • ½ tsk vaniljeekstrakt
  • 280 g mørke chokoladeknapper.
  • 25 g hakkede valnødder (valgfrit)

Forvarm ovnen til 230 grader varmluft.

Forbered bageplader med bagepapir.

I en mindre røreskål røres mel, majsstivelse, salt og bagepulver sammen.

Skær smørret i mindre stykker.

I en større røreskål kommes smør, sukker, brun farin, æg og vaniljeekstrakten. Pisk det sammen med en håndmikser.

Rør derefter forsigtigt de tørre ingredienser (mel, majsstivelse, salt osv.) i smør/æg/sukkerblandingen. Der må ikke røres for meget, det skal kun lige blandes.

Tilsæt chokoladeknapper og evt. valnødder. Bland forsigtigt, indtil det er helt blandet i.

Lav kagedejskugler på størrelse med en golfbold og læg dem på bagepladen.

Bag i 6-7 minutter eller indtil toppen af ​​småkagerne bliver gylden/brune (hold øje med dem:)

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af. De fortsætter med at bage indvendigt, mens de afkøles.

 For de blødeste, mest ooey-gooey cookies skal du spise dem, når de er varme, ikke helt afkølede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *