Jeg har fået nogle produkter fra BODYLAB og da jeg er ret glad for opskrifterne på Elanaspantry, var det en oplagt mulighed for at prøve lidt flere af hendes opskrifter af. Hun bruger nemlig en del lignende produkter.
Denne opskrift på chokolade chia budding er nem og et lækkert alternativ til den mere usunde budding. Det er dog ikke det samme, men det gør altså meget at man kan spise den med god samvittighed.
Chokolade chia budding til 6 små eller 4 store portioner:
- 1 dåse kokosmælk, blendet
- 2 dl vand
- 60 g chiafrø
- 3 spsk Proteinella ( brug kakaopulver, hvis du ikke kan tåle mælk, dog kun 2 spsk)
- 8 dråber stevia vanilje Zero Drops
- 1 knsp salt
Blend kokosmælk med proteinella , stevia vaniljedråber og salt. Bland vandet i.
Tilsæt chiadfrø og bland det godt. Lad det stå i skålen 15-20 minutter og rør rundt igen. Kom det i portionsskåle.
Stil det på køl til næste dag.
Server.