Nu har jeg set masser af opskrifter fra USA med pasta Alfredo. Så da vi skulle have gæster synes jeg, jeg ville prøve det.
En nem og hurtig ret der gør sig godt anrettet på tallerkner. Men vil dog sige at smagen er meget mild. Ville gerne det havde smagt af mere, så måske næste gang skal der mere parmesan i, eller måske eksperimenteres med lidt flere krydderier. Hvis I prøver retten og I finder en god måde at tilføre mere smag i retten, så smid endelig en kommentar, så jeg kan prøve det næste gang.
Pasta Alfredo med Tigerrejer til 4 personer:
- 2 pakker fettuccine
- 1 spsk smør
- 3 fed hvidløg, presset
- 250 ml piskefløde
- 250 ml sødmælk,
- en god håndfuld friskrevet parmesan
- 2 store æggeblommer, pisket let med en gaffel
- salt og sort peber
- 2 spsk hakket persille
- 400 g store tigerrejer
- 2 fed hvidløg, hakket
- 1 spsk smør
I en stor gryde med kogende letsaltet vand, koges pastaen ifølge instruktionerne på pakken.
Bland smør, presset hvidløg, piskefløde og mælk i en gryde over medium varme. Lad det komme op og simre.
Fjern gryden fra varmen og rør parmesan og æggeblomme i. Sørg for at piske hele tiden, så æggene ikke bliver til scramblet æg.
Hvis blandingen er for tyk, tilsættes mere mælk.
På en pande tilsættes smør og hakkede hvidløg. Kom rejerne på panden og steg dem til de er lyserøde.
Rør pastaen forsigtigt i sovsen, sammen med rejerne og smag til med salt og peber.
Serveres straks, drysset med parmesan og persille.