Nu hvor de varme dage forlængst er væk, er der ikke noget bedre end at få en god varm suppe. Denne her er virkelig lækker og så er den nem at lave. Jeg har altid en tendens til at købe poser med røde snackpeber, og så spiser jeg en og resten ligger i køleskabet og bliver bløde. Så kommer denne suppe på bane. Er også en rigtig flot suppe at servere til forret hvis man får gæster.
Peberfrugtsuppe med chorizopølse 4 personer:
- 600 g peberfrugter (gerne røde så suppen får en flot farve)
- 1 løg
- olie
- 8 dl bouillon
- 100 g flødeost
- 1 fed hvidløg
- salt og peber
- 1 chorizopølse
- timian
Skær peberfrugter og løg i mindre stykker. Svits peberfrugter og løg i olie i en gryde.
Hæld bouillon i gryden, og lad det simre 10-15 minutter. Lad osten smelte i suppen. Skær pølsen i skiver og svits i olie.
Blend suppen og smag til med hvidløg, salt og peber.
Server suppen med pølser, et drys timian og brød.