Jeg var så heldig at komme hjem fra arbejde og så havde manden lavet aftensmad til mig. Vi fik denne lækre pastaret med svampe og kylling. Retten er med tortellini, men vi havde nogle ravioli som vi brugte i stedet for. Same, same som de siger i Thailand.
Retten smagte rigtig godt og er lige til at gå til, så næste gang du vil imponere din bedre halvdel, så prøv denne ret af.
Pasta i svampesovs 4 personer:
- 2 pk Tortellini med svampe
- 200 g kylling i tern
- 250 g svampe i skiver
- 1/4 l fløde
- 1 løg i tern
- 1 spsk olie
- Salt og groftkværnet peber
- frisk parmesanost
- 1 bundt persille
Svits først løg i olien og tilsæt kyllingetern og svampeskiver.
Steg til de får lidt farve.
Hæld fløden ved og lad saucen stå og simre på blusset, mens du koger pastaen som anvist på pakken.
Smag sovsen til med salt og peber.
Vend den kogte pasta i saucen på panden og server retten med frisk revet parmesanost og persille.