Denne pastasalat er en mere fyldig udgave af en caesar salad. Skøn at bruge som tilbehør til sommerens grillaftener, eller som en dejlig hovedret med kyllingestykker i.
Brug den pastatype du fortrækker, dog vil jeg anbefale en der ikke er for lille, dressingen skal jo kunne sætte sig godt fast på overfladen.
Pasta caesar salad til 8 personer:
- 232 gram mayonnaise
- 80 gram creme fraiche
- 1 stor fed hvidløg, presset
- 2 spsk citronsaft
- 2 ansjoser, fint hakket
- 1 tsk Worcestershire sauce
- 500 gram pasta, kogt al dente og skyllet i koldt vand
- 6 store blade Romaine salat, tynde skiver
- 200 gram cocktail tomater
- 4 forårsløg snittet fint
- 60 gram fint revet parmesanost
- ½ tsk stødt sort peber
- croutoner
- 2 grillet kyllingebryst, hakkede (hvis retten skal bruges som hovedret)
I en skål, rør mayonnaise sammen med Worcestershire sauce, creme fraice, hvidløg, citronsaft og fint hakket ansjoser.
Bland dressingen med pasta og opbevar det i køleskabet i 30 minutter.
Bland de resterende ingredienser i, og drys med croutoner på toppen.