
Jeg kan godt lide at lave min egen müsli, da det er så nemt at lave og prisen på hjemmelavet müsli er noget billigere end at købe det færdigt.
Jeg kommer lidt det i jeg nu har i mine skabe. Så her kom jeg nogle kokosflager i. og andre gange kommer jeg tørret banan i. Kom de ting i du selv er vild med.
Müsli:
- 4 dl. havregryn
- 2 dl. kokosmel
- 2 dl. solsikkekerner
- 100 g mandelflager
- 100 g ristet hasselnødder
- 50 g rosiner eller tranebær
- 50 g tørret frugt, f.eks. papaya
- 3-5 dadler skåret i tern, Vend evt. i lidt rismel, så de ikke klister sammen.
Kom havregryn og kokosmel på en tør, varm pande og rist det kort, indtil kokosmelet bliver let gyldent og begynder at dufte.
Hæld det i en skål. Rist derefter solsikkekerner, mandelflager og hasselnødder på panden.
Kom det sammen med havregrynene og bland godt. Lad det køle af.
Kom det tørrede frugt i og kom det i glas med låg eller bøtte.
Holdbarheden er minimum 2-3 måneder.