Jeg er meget glad for gløgg, så det er noget jeg drikker en masse af i julemåneden. Jeg kan nu sagtens drikke det alle vintermånederne.
Jeg er altid ude lige efter jul, for at finde billig færdig gløgg i butikkerne. Det er tit de sætter det ned til få kroner, og så køber jeg en kæmpe portion.
Det bliver så drukket som gløgg i de kolde måneder, men resten bruger jeg i sommermånederne til denne fantastiske gløgg sangria.
Så nu får I opskriften, så I kan komme ud og hamstre gløgg til de varme sommermåneder.
Hvis I ønsker en stærkere gløgg, kan I komme lidt vodka i.
Gløgg Sangria 6 personer:
- 1 flaske gløgg fx Blossa Vingløgg
- 750 ml tranebærjuice
- 2 appelsiner, saften
- ½ dl. Cointreau
- Ca. 7 dl. Ginger ale
- 2 appelsiner i skiver
- ½ granatæble
- 1 lime i skiver
- mynteblade
I en stor skål eller stor kande, hældes alle ingredienserne i, undtagen Ginger ale.
Skær frugten i skiver og pil kernerne ud af granatæblet.
Kom al frugten i gløgg sangriaen.
Inden servering, fyldes is i, og der toppes op med Ginger ale.