Da jeg havde lyst til at bage til mit arbejde, ville jeg prøve denne amerikanske cookies opskrift. Jeg har lavet cups om til gram, derfor er det lidt nogle sjove tal. Jeg havde også en rest mini skumfiduser, som jeg kom i. Det gjorde absolut ikke noget.
M&M’s cookies:
- 113 g smør, stuetemperatur
- 165 g farin
- 100 g sukker
- 1 æg
- 2 tsk vanilje
- 1/2 tsk natron
- 128 g havregryn
- 128 g hvedemel
- 150 g m&ms
Forvarm ovnen til 170 grader.
I en stor skål piskes smør og sukker (begge slags) let og luftigt. Tilsæt æg og vanilje og pisk godt.
Bland forsigtigt natron, havregryn og mel i. Bland det hele sammen, det må ikke blandes for meget. Vend forsigtigt m&m’s i.`
Stil dejen på køl mindst 1 time. ( kagerne vil blive meget flade, hvis dejen ikke er meget kold)
Kom kagerne på en bageplade med bagepapir, lav god plads, da de flader ud.
Bag dem i 11 minutter. Lad kagerne køle lidt af på bagepladen inden de sættes over på en rist. Lad dem køle helt af, inden de pakkes i lufttæt beholder.
Kagerne kan virke lidt ubagte efter kun 11 minutter, men de bliver faste, når de køler helt ned.
Sørg for at komme dejen på køl, imellem pladerne er i ovnen, dejen skal være helt kold.
september 9, 2012 at 10:10
De er så fantastisk gode 🙂 helt sikkert den bedste småkage jeg har smagt 🙂