Til mit Tupperwareparty skulle der selvfølgelig også være cupcakes, så her kommer opskriften på en af de cupcakes jeg lavede den aften. Den anden var en chokolade/espressocupcake som du kan finde opskriften på her.
Lemon curd cupcakes 12 stk:
- 110 g smør
- 125 g sukker
- 1/2 tsk vaniljeekstrakt
- 2 æg
- fint revet skal fra 1 citron
- 175 g mel
- 2 tsk bagepulver
- 100 ml yoghurt naturel
Frosting:
- 110 g smør
- 250 g flormelis
- 100 g lemon curd
Forvarm ovnen til 175 grader.
Pisk smør og sukker let og luftigt. Pisk æggene, citronskal og vaniljeekstrakt i. Sigt mel og bagepulver i, og fold det i massen sammen med yoghurten indtil det er godt blandet. Kom dejen i papirforme og placer dem i en muffinsform. Bag kagerne i 20-25 minutter. Lad dem køle lidt af i formen, inden de sættes på en rist for at køle helt af.
Frosting:
Pisk smørret blødt, og sigt flormelis i. Pisk til det er blødt og cremet. Pisk Lemon curd i. Kom frostingen i en sprøjtepose med en rund tylle, og dekorer cupcaken. Jeg valgte at fylde lidt ekstra lemon curd inden i cupcaken. det gjorde den ikke ringere.