Denne desserttærte er virkelig nem at lave og så skal den helst laves dagen før. Jeg vil nok give den lidt mindre tid næste gang, da jeg synes den blev lidt for mørk. Navnet på denne tærte er på engelsk “The Impossible Pie” Den her er så tilsat citron for at give et frisk pift. Grunden til at den kaldes for The Impossible Pie er ikke at den er svær at lave, men at det der sker når du bager denne tærte, ikke burde kunne lade sig gøre.
Man blander simpelthen alle ingredienserne sammen og hælder i et tærtefad. Når den så bliver bagt, dannes der helt af sig selv, en bund og et låg omkring et dejligt cremet fyld. Så ingen problem at bikse en dessert sammen næste gang man får gæster.
Kokos-citron tærte 6-8 personer:
- 470 ml mælk
- 110 g kokosmel i flager
- 4 æg
- 1 tsk vanilje essens
- 60 gram mel
- 120 gram smeltet smør
- 150 gram sukker
- saft og skal fra ½ citron
Bland alle ingredienserne sammen i en skål med en ske eller håndmikser.
Hæld dejen i en smurt tærteform der også lige er drysset med lidt mel.
Bag ved 175 grader varmluft i 35 minutter. Den skal være lidt gyngene i midten. Tag den ud af ovnen og lad den køle ned, inden den sættes i køleskabet til næste dag.
Server den som den er eller med en klat flødeskum eller vaniljeis.
august 16, 2021 at 14:00
Hejsa.
Det ser skændende ud. Jeg tænkte på om man kan lave det i muffin forme ?
september 18, 2021 at 12:20
Det har jeg ikke prøvet, men der er ikke andet for at prøve det af. Jeg tænker at hvis du har nogle små forme der ikke er for høje, så vil det være bedre. Denne kage bliver ikke så høj og kan skabe lidt problemer, når du skal have dem ud af muffinsformen.