Denne ret er en skøn frokostret eller til den lette aftensmad. Med færdigkøbte pandekager, så er denne ret nem at få lavet på en travl dag.
Fyldet er én måde at lave disse pandekager på, men det er kun din fantasi der sætter grænsen for hvad du kan komme i. Så prøv dig frem med dine yndlings ingredienser, og se hvad du bedst kan lide.
Fyldte madpandekager 4 personer:
- 2 pk madpandekager (6 stk. i hver)
- 500 gram hakket oksekød
- 1 løg i tern
- 3 fed hvidløg, hakket
- 1 chili, hakket
- 1 dåse majs
- 2 ½ dl creme fraiche
- 1 stor håndfuld revet ost
- Salt og peber
- 1 spsk. olie
- Revet ost til gratinering
Start med at stege løg klare i olien i en pande. Kom oksekødet ned til løgene og steg det til det er brunet. Kom hvidløg og chili ned til kødet.
Svits i et par minutter.
Kom majs, creme fraiche, salt og peber ned til kødet. Lad det stege med i 1-2 minutter. Kom en håndfuld revet ost i retten. Smag retten til. Tilsæt evt. flere krydderier, hvis du har lyst. (oregano, paprika m.m.)
Lun pandekagerne som der står på pakken. Tag en pandekage og kom en stor spsk. fyld i. Pak pandekagen rundt om fyldet og læg den i et ildfast fad.
Fortsæt til du ikke har flere pandekager.
Drys revet ost ud over pandekagerne og sæt dem i en 175 grader varm ovn (varmluft).
Når osten er blevet gylden, tages fadet ud og pandekagerne serveres sammen med en grøn salat.