Ferskenmarmelade med hyldeblomst og vanilje

IMAG0331

Da vi har et ferskentræ i vores drivhus, har jeg rigtig mange ferskner. Dem kan vi ikke nå at få spist alle sammen, så idag lavede jeg lidt marmelade. Det er altid godt at have stående, da det kan bruges som værtindegave i en håndevending.

Denne opskrift er lidt på slump, så nu får I bare hvad der er kommet i.

Ferskenmarmelade med hyldeblomst og vanilje:

  • ferskner
  • sukker
  • hyldeblomstsaft (ufortyndet)
  • Vaniljekorn og stang
  • lidt atamon

Det hele kommes i en gryde og koges til til det begynder at blive lidt moset. Jeg tager og giver den en gang med blenderen, så den bliver helt glat. (husk dog at fjerne vaniljestang først) Kom lidt atamon i, og fyld det på skoldede glas. Kom evt. lidt atamon i glasset og kør det rundt, før marmeladen hældes i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *