Blendet havregrød med mango

Blendet havregrød med mango
Blendet havregrød med mango

Jeg er vild med overnight oats, men nu kan jeg se der er kommet en masse opskrifter på dem blendet og det er virkelig rigtig godt.

Det føles næsten endnu mere som en dessert, end noget man spiser til morgenmad.

Jeg kan godt lide at bruge mango her om vinteren, da jeg føler jeg får lidt sol ind i den mørke tid.

Denne opskrift er bedst med frisk mango, men du kan sagtens bruge frossen, du skal bare tø det op først.

Blendet havregrød med mango 2 glas:

  • 90 g havregryn
  • 125 ml mælk efter eget valg,
  • 80 g frisk mango skåret i stykker
  • 110 g græsk yoghurt
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 spsk. ahornsirup valgfri
  • 1 knivspids salt

Tilsæt alle ingredienserne til en blender og blend indtil det er blevet lidt som en ”kagedej” i konsistensen.

Hæld det op i dine glas (du kan også tilføje hakket mango i bunden af ​​glasset som jeg gjorde). Glat toppen og kom film henover og sæt på køl 3-4 timer eller natten over.

Pynt med mere mango eller hvilken topping du nu skulle have lyst til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *