Jeg er altså storfan af amerikanske cookies.
Denne opskrift jeg har fundet, er superhurtig at lave og så er den fyldt med gode sager.
Normalt når jeg bager bruger jeg mørke chokoladeknapper, da kagerne som regel er søde nok, men jeg havde lige en rest lyse chokoladeknapper der skulle bruges, og jeg synes de blev ret gode.
De blev så gode, at jeg har lavet en ny omgang.
Har nu prøvet at lave dem med en blanding af hvide chokoladeknapper og mørke. Det blev også ret godt.
Så kan kun anbefale at lave en omgang Almond Joy cookies med det samme.
Almond Joy cookies 16-18 stk.:
- 175 g mel
- ½ tsk. natron
- ¼ tsk. salt
- 113 g blødt smør
- 72 g sukker
- 1 æg
- 1 tsk. vaniljeessens
- 85 g kokosmel
- 90 g mandelsplitter
- 270 g chokoladeknapper
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
I en lille skål blandes mel, natron og salt.
Pisk smør og sukker cremet. Tilsæt æg og vaniljeessens og pisk til det kun lige er blandet.
Bland forsigtigt melet i den cremede masse.
Vend chokoladeknapper, kokos og mandelsplitter i.
Brug en isske eller almindelig ske og sæt golfbolde størrelse kugler, på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 12-15 minutter. Lad dem køle af i 10 minutter, før du flytter dem over på en rist for at køle helt af.